Rüyada sel gibi yağmur görmek

Rüyada sel gibi yağmur görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine yorulur.

Rüyada sel gibi yağmur gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada sel gibi yağmur görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada sel gibi su görmek itibarının ve makamının artacağına, şansının kendisinden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur seli görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalettir.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek sağlık sorunun kalmayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalettir.

Rüyada yağmur sel görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments