Rüyada yağmur ve sel görmek

Rüyada yağmur ve sel görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yağmur ve sel gördüyseniz:

  • Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek en yukarılara çıkacağına, imkânsızı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada sel ve yağmur görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada yağmur seli görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada sel gibi yağmur görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, kişinin afiyette olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments