Rüyada yağmurdan sonra sel görmek

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra sel gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel sonrasını görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurdan sonra güneş görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek işlerinde berekete kavuşacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya inanılır.

Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yağmur sonrası çamur görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments