Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak ticarette şansının yaver gideceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak kendi şansını kendi yaratacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağıyor görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek arkasından iyi konuşulacağına, önünü göremez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur sel görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çevre değiştireceğine delalet eder.

Rüyada sel yağmur görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments