Rüyada yağmur seli görmek

Rüyada yağmur seli görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur seli gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına işarettir.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada sel gibi yağmur görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur sel görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet eder.

Rüyada sel ve yağmur görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments