Rüyada yağmur suyundan sel görmek

Rüyada yağmur suyundan sel görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyundan sel gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yağmur seli görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur ve sel görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel gibi yağmur görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel ve yağmur görmek umutlarını kaybedeceğine, engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel yağmur görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments