Rüyada sel ve yangın görmek

Rüyada sel ve yangın görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulur.

Rüyada sel ve yangın gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler veya sis perdesi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada sel ve yangın görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın ve sel görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırtına sel görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada çok büyük sel görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada küçük sel görmek galibiyet kazanacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada sel ve hortum görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamur ve sel görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada selden zarar görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments