Rüyada çamur ve sel görmek

Rüyada çamur ve sel görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, haksızlığa uğrayacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, bir organizasyona katılacağına yorulur.

Rüyada çamur ve sel gördüyseniz:

  • İnsanlara dünyayı kurtarmayı dahi önerseniz, sadece siz söylediğiniz için, sizin arkanızdan gelmek veya sizin istediğiniz yollardan ilerlemek istemeyebilirler.

Rüyada çamur sel görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu sel görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çamur ve sel görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çamur seli görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada sel ve çamur görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurdan sel görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalet eder.

Rüyada fırtına sel görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada heyelan ve sel görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments