Rüyada yangın ve sel görmek

Rüyada yangın ve sel görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sevdiği insanların olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalettir.

Rüyada yangın ve sel gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Rüyada yangın ve sel görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel ve yangın görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel ve yağmur görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel seyretmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel suyu görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada sel suyuna girmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selde kalmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments