Rüyada yağmur sel görmek

Rüyada yağmur sel görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi gücünün artacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada yağmur sel gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada yağmur seli görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada sel ve yağmur görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada sel yağmur görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur ve sel görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments