Rüyada selin içinde kalmak

Rüyada selin içinde kalmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada selin içinde kalmak gördüyseniz:

  • Yaşam enerjisi veren kişi ya da yerleri ziyaret ederek enerji toplayabilirsiniz.

Rüyada sel içinde kalmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada selin içinde kalmak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selde kaldığını görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin ortasında kalmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada selin altında kalmak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selde kalmak hasretliğin biteceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel altında kalmak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada selin içinde yüzmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments