Rüyada evini sel basmak

Rüyada evini sel basmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, istediği evde oturacağına, duygularının karşılıklı olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, verdiği emeklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada evini sel basmak gördüyseniz:

  • Başkalarına fazla güvenmeniz durumunda partnerinizle veya birlikte çalıştığınız bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada evini sel basmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına işarettir.

Rüyada eve sel basmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Rüyada sel basmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini sel bastığını görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin sel bastığını görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada evin içinde sel görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada evini su basmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Rüyada evine su basmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments