Rüyada sel ve fırtına görmek

Rüyada sel ve fırtına görmek hoşluk içinde olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, zorlukların giderileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel ve fırtına gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Rüyada sel fırtına görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet eder.

Rüyada fırtına sel görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel ve fırtına görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırtına ve sel görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli fırtına görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortum ve fırtına görmek kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırtınalı bir deniz görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum fırtınasında kalmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments