Rüyada şehri su bastığını görmek

Rüyada şehri su bastığını görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hastaysa şifa bulacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada şehri su bastığını gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız.

Rüyada şehri su bastığını görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına delalet eder.

Rüyada işyerini su bastığını görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına yorulur.

Rüyada okulu su bastığını görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments