Rüyada saati koluna takmak

Rüyada saati koluna takmak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada saati koluna takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler bazı konularda sizi uyarabilirler.

Rüyada parlak kol saati takmak toplumda yükseleceğine, gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kol saati takmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına alamet eder.

Rüyada güzel kol saati takmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati takmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada birine kol saati takmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, neşesine kavuşacağına yorulur.

Rüyada kol saati takmak işlerinde verimin artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın saat takmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kol saati takmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments