Rüyada koluna kırmızı saat takmak

Rüyada koluna kırmızı saat takmak kolaylığa kavuşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Rüyada kırmızı kol saati takmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı kol saati takmak çoluk çocuğa karışacağına, evlerindeki huzurun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kol saati takmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işarettir.

Rüyada birine kol saati takmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada koluna saat takmak borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada saati koluna takmak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada mavi kol saati takmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments