Rüyada parlak kol saati takmak

Rüyada parlak kol saati takmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada parlak kol saati takmak gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Rüyada parlak kol saati takmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada sarı kol saati takmak günden günde daha fazla stres yapacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kol saati takmak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna saat takmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada beyaz kol saati takmak rüya sahibinin şansının açılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kol saati takmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, iyileşme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saat takmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada saati koluna takmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments