Rüyada telefon seçmek

Rüyada telefon seçmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada telefon seçmek gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Rüyada telefon seçmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, umutlarının yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada mandalina seçmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, aydınlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kapı seçmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret eder.

Rüyada altın yüzük seçmek daha çok kazanç elde edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek seçmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada nohut seçmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalem seçmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments