Rüyada isim seçmek

Rüyada isim seçmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, yeni duygular tadacağına, malının artmasını sağlayacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada isim seçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Rüyada isim seçmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulur.

Rüyada şarap seçmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada pantolon seçmek geçim sıkıntısına düşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kravat seçmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezar seçmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada nar seçmek hayırlı bir yuva kurulacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan seçmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın seçmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments