Rüyada balık seçmek

Rüyada balık seçmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık seçmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Rüyada balık seçmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Rüyada yol seçmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada kılıç seçmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Rüyada film seçmek kazancının artacağına,, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada gelinlik seçmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kravat seçmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada toka seçmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, malının artmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada elbise seçmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments