Rüyada terlik seçmek

Rüyada terlik seçmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, huzur ve kazanç getireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada terlik seçmek gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Rüyada terlik seçmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç seçmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulur.

Rüyada perde seçmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına inanılır.

Rüyada mercimek seçmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı seçmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta seçmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kravat seçmek haneye bereket geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşarp seçmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, üzüntülerinin son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments