Rüyada saksıda mavi çiçek görmek

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, gerekirse özür dileneceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada saksıda mavi çiçek gördüyseniz:

  • Teslim tarihlerine sadık kalınması gerekiyor.

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli saksı görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada saksıyla çiçek almak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, galibiyet kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine işarettir.

Rüyada saksı çiçek sulamak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments