Rüyada saksı çiçek sulamak

Rüyada saksı çiçek sulamak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, zinde kalacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada saksı çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, adının ülke dışında yayılacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda çiçek sulamak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksı çiçek sulamak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği sulamak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına işarettir.

Rüyada saksıda bitki sulamak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada saksı sulamak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına inanılır.

Rüyada saksıları sulamak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments