Rüyada çiçekli saksı görmek

Rüyada çiçekli saksı görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, önünün açılacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Rüyada çiçekli saksı gördüyseniz:

  • Tüm tavsiye, öneri, eleştiri, yorum veya isteklerinize rağmen bazı kişiler bildikleri şekilde davranmaya devam edebilirler.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada saksı çiçeği satın almak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksı çiçeği sulamak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda rengarenk çiçek görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işarettir.

Rüyada saksıda çiçek çalmak deniz aşırı işler yapılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek hediye almak anne baba duası alacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments