Rüyada saksıyla çiçek almak

Rüyada saksıyla çiçek almak para sıkıntısının olmayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada saksıyla çiçek almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada evde saksıda çiçek görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, adını işiyle duyuracağına tabir olunur.

Rüyada saksıda çiçek vermek seyahatlere katılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksı çiçek görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada saksı ve çiçek görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments