Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, dilediği gibi yaşayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek gördüyseniz:

  • Romantik ya da yaratıcılık içeren iş veya ilişkilerinizi savunma konusundaki başarınız elde edeceğiniz sonucu birebir etkileyeceğe benziyor.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, ticarette şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalettir.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kişinin afiyette kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments