Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği sulamak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada saksı çiçek sulamak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada saksıda bitki sulamak herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet eder.

Rüyada saksı sulamak sadece makamının değil kazancının da artacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada saksıyı sulamak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments