Rüyada sakalını kestiğini görmek

Rüyada sakalını kestiğini görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yükseleceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalet eder.

Rüyada sakalını kestiğini gördüyseniz:

  • Zorlanmanız olayların ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek kazancında artış olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç ve sakal kestirmek sorumlulukların yerine getirileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına delalettir.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına inanılır.

Rüyada sakalını kestiğini görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments