Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, rütbenin yükseleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Rüyada saç ve sakal kestirmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sakalını kestiğini görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulur.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Havva

Kanuşmadığım bir bayan Arkadaşımın Saç ve Sakalıni kestíğimi gördüm