Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yeni bir semte taşınılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Rüyada saç ve sakal kestirmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına inanılır.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına inanılır.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek kazancının artacağına,, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sakalını kestiğini görmek fakir çocukları giydireceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments