Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek patron koltuğunda oturacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, talihinin artacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sakalını kestiğini gördüyseniz:

  • Gerekli analizleri yapmadan veya belli yöntemlerle ilerlemeden yola çıkmanız durumunda, peşinden gittiğiniz fikrin ya da bazı isteklerinizin gerçekleşme veya başarılı olma şansı zayıf olabilir.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada saç ve sakal kestirmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakalını kestiğini görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine işarettir.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments