Rüyada sakallarını kestiğini görmek

Rüyada sakallarını kestiğini görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine inanılır.

Rüyada sakallarını kestiğini gördüyseniz:

  • İyi hesaplanmamış veya ani değişiklikler yapmanız durumunda size güvenen bir kişiyle aranızda problemler yaşanabilir.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek nitelik ve farklılık geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya alamet eder.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saç ve sakal kestirmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek rahatsızlıkların son bulacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada sakalını kestiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, cesaretini yeninden toplayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments