Rüyada saç ve sakal kestirmek

Rüyada saç ve sakal kestirmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada saç ve sakal kestirmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri hatırlamanız stresi azaltabilir.

Rüyada saç ve sakal kestirmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakalını kestiğini görmek kazancında bereketin artacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments