Rüyada sağ kol görmek

Rüyada sağ kol görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, uzaktan haberler işiteceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada sağ kol gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada sağ kolundan vurulmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ koldan vurulmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret eder.

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ kol görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına yorulur.

Rüyada sağ kolunun koptuğunu görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada sağ ayağından vurulmak iyi huylar edineceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments