Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, allah’ın inayetini kazanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • Herkesin kendi fikirlerinin ele alındığından emin olduğu bir uzlaşma metni sağlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yönlendireceğine işaret eder.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kolları olmadığını görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kollarının olmadığını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kolların olmadığını görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments