Rüyada sağ ayağından vurulmak

Rüyada sağ ayağından vurulmak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sağ ayağından vurulmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Rüyada sağ ayağından vurulmak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına delalettir.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ tarafından vurulmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine alamet eder.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada sağ bacağından vurulmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulur.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ dizinden vurulmak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments