Rüyada sağ koldan vurulmak

Rüyada sağ koldan vurulmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada sağ koldan vurulmak gördüyseniz:

  • Mora bozukluğu yaşamamalısınız.

Rüyada sağ kolundan vurulmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada sağ koldan vurulmak bunun da geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine rivayet eder.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayattan daha zevk alacağına delalet eder.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada sağ elinden vurulmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet eder.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağından vurulmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ bacağından vurulmak dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments