Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek

Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek zor zamanlar yaşayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, isteklerine kavuşacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ eline kına yakmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinde yara görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sağ elinin yandığını görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ el görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments