Rüyada sağ eli kesmek

Rüyada sağ eli kesmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, işlerinin çoğalacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ eli kesmek gördüyseniz:

  • Gereksiz eşyalar alabilir veya ihtiyacınızın üstünde para harcayabilirsiniz.

Rüyada sağ eli kesmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elini tutmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ eli öpmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ ele yüzük takmak gelirinin artacağına, uzun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Rüyada sağ elinde yara görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada sağ el tutmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments