Rüyada sağ elinde yara görmek

Rüyada sağ elinde yara görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, içine fesat düşeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, dua alacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elinde yara gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, aile veya meslektaşlarınızla verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Rüyada sağ elinde yara görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek iyi bir patron olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada sağ elde yara görmek huzurunun yerine geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sağ ayakta yara görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek gönlünün ferahlayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada sağ omuzda yara görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ bacakta yara görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments