Rüyada sağ elini tutmak

Rüyada sağ elini tutmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, günahlarının affedileceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine delalet eder.

Rüyada sağ elini tutmak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Rüyada sağ elini tutmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ el tutmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ eli kınalı görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sağ el baş parmak hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek farklı kişilerle tanışacağına, hastalıkların uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ eline kına yakmak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sağ elinde kına görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments