Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek

Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Rüyada sağ elin yandığını görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada sağ elini görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinde alyans görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Rüyada sağ elini kınalı görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ele yüzük takmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada sağ el öpmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada sağ ele kına yakmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments