Rüyada saçınızı kestirmek

Rüyada saçınızı kestirmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, güzel bir iş fırsatına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, sorunlarının sürekli artacağına, adının her yerde geçeceğine yorulur.

Rüyada saçınızı kestirmek gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Rüyada bir başkasının saçını kestirdiğini görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, yüzünün hep güleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek hastalıklarının son bulacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuaförde saç kestirmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirirken görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek hem itibar edineceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments