Rüyada saçını kestirirken görmek

Rüyada saçını kestirirken görmek günlerini bunun için harcayacağına, sözlerinden çıkmayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kestirirken gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet eder.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçımı kestiğimi görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirmeye gitmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek yepyeni biri haline geleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı küt kestirmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments