Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, kötü olayların meydana geleceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek ticarette zarar edeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet eder.

Rüyada saçını kestirmeye gitmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada çok az saç kestirmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına inanılır.

Rüyada saçını küt kestirmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada saç kestirmek ve sarıya boyatmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments