Rüyada saçını çok kısa kestirmek

Rüyada saçını çok kısa kestirmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek tüm keyfinin kaçacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına delalettir.

Rüyada saçları kısacık kestirmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek iş yerinde çok zarar edileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek kazaya ve belaya yakın olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısacık saç kestirmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Rüyada saçı kısa kestirmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments