Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada başkasının saçının kestirdiğini görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Rüyada siyah saç kestirmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada saç kestirmeyi görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kestirmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek rahatlayacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işarettir.

Rüyada kadının saç kestirmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments