Rüyada bir başkasının saçını kestirdiğini görmek

Rüyada bir başkasının saçını kestirdiğini görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir başkasının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, ayıplı yolara sapacağına yorulur.

Rüyada birinin saçınızı kestiğini görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek kötü kişilerle karşılaşacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulur.

Rüyada saç kestirmek ve sarıya boyatmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada saçı küt kestirmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada saçları kısacık kestirmek gayrimenkul işine girileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments