Rüyada saçlarını kısa kestirmek

Rüyada saçlarını kısa kestirmek büyük atılımlar yapılacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Rüyada saçını kısacık kestirmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalet eder.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hayır getirecek yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısacık saç kestirmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek elinin bolluk göreceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments