Rüyada saçını makasla kestiğini görmek

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını makasla kestiğini gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine delalettir.

Rüyada saçını makasla kestirmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, tüm kalbi ile allah’a döneceğine inanılır.

Rüyada saçı makasla kesmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet eder.

Rüyada saçlarını makasla kesmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını makasla kesmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, ters giden durumların düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments